fbpx
Ga naar de inhoud

Kanoclinics

Kanoverhuur / verhuur aan groepen

Samen met vrienden, familie of school op zoek naar een uitdagend en uniek uitje voor jong en oud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De kanosport is een sport die je niet makkelijk kunt gaan beoefenen, zeker niet zonder de benodigde materialen. Bij HWC de Helmvaarders kan iedereen die geïnteresseerd is in het leren of ervaren van de kanosport terecht. Wij bieden iedereen aan om in groepsverband een leuke clinic in het kanovaren te komen volgen voor €9,00 per persoon.
Voor scholen, sportclubs, scoutings en dergelijke organisaties is er de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief van maar liefst €7,50 per persoon bij ons te komen kanoën!

Onze kano clinic duurt ongeveer 1,5 uur en bestaat uit een interactieve uitleg van het kanovaren, spelletjes, uitdagingen en wedstrijdjes. Onze kano clinic is makkelijk aan te passen op de doelgroep. Of je nou jong, oud, gevorderd of beginner bent, we hebben voor iedereen een passend programma!

We kunnen groepen van maximaal 30 personen begeleiden. Een groep groter dan 30 personen? Geen probleem dan doen we gewoon twee (of zelfs meerdere) clinics achter elkaar!
Bij de huur van een kano zijn een peddel en zwemvest inbegrepen. Voor gevorderde groepen zijn spatzeilen beschikbaar, hier zitten geen extra kosten aan vast.

Onze faciliteiten:

We hebben 2 grote kleedkamers met douches die voor en na het kanoën (of zwemmen) gebruikt kunnen worden om om te kleden en een warme douche te nemen.

Data’s en tijdstippen worden in overleg bepaald. Neem hiervoor contact op via HWC.verhuur@gmail.com

Na akkoord en beschikbaarheid van instructeurs wordt een datum vastgelegd. Betaling verloopt via de penningmeester van HWC.

Aanvragen dienen minstens 3 weken van te voren bij HWC ingediend te zijn.

Wij staan open voor aanpassingen of specifieke wensen, hier kunt u altijd contact voor opnemen.

 

De prijs voor onze kanoclinic is €9,00 per persoon per clinic en voor scholen, sportclubs, scoutings, etc. maar liefst €7,50