fbpx
Ga naar de inhoud

Activiteiten

Door de vereniging worden jaarlijks vele activiteiten georganiseerd. Sociale activiteiten, kanokampen, kanotochten en eskimoteertrainingen. Hieronder meer uitleg hierover.

Sociale activiteiten

Als lid bij HWC kan je deelnemen aan allerlei sociale activiteiten bedoeld om de clubbinding te versterken. Voorbeelden daarvan zijn deelname aan kampen, de sinterklaasintocht, de nieuwjaarsreceptie, de speurtocht, barbecue-avond en proud to be fout feest. Daarnaast hebben we klus- en schoonmaakdagen en de jaarlijkse kanaalschoonmaak.

Kanokampen

Ongeveer vier keer per jaar wordt een wildwater-kanokamp georganiseerd voor verschillende niveaus. Dat kan bij een kanobaan zijn of een gebied met wildwaterrivieren.

Kanotochten

Een aantal keer per jaar wordt een kanotocht georganiseerd. Daarbij kan je denken aan een wildwaterrivier als de Erft of vlakwater zoals de Grensmaas of de Dommel. Vanuit de vlakwaterdiscipline worden ongeveer maandelijks vlakwatertochten georganiseerd.

Brandingvaren

Jaarlijks gaan we als club brandingvaren; nabij Katwijk of Hoek van Holland.

Eskimoteer-, EHBO- en rescuetrainingen

Jaarlijks zijn er eskimoteertrainingen in het zwembad waar je kan leren weer overeind te komen met je kayak nadat je bent omgeslagen. Dit komt erg goed van pas op een wildwaterrivier en bij kanopolo. Daarnaast worden EHBO- en rescuetrainingen georganiseerd.