fbpx
Ga naar de inhoud

Kanopolo clinic tijdens HIT

Kennismaken met deze avontuurlijke teamsport

Kanopolo is voor de meeste mensen een grote onbekende. De sport bestaat echter al ruim 25 jaar en is een van de avontuurlijke buitensport. Bovendien is het teamgevoel heel belangrijk. Dit wordt alleen maar versterkt door samen aan verschillende toernooien deel te nemen.

Inschrijven kan door te klikken op de schrijf je in button.

Kanopolo clinic

Wil u ook eens kennis maken deze gave sport? Wij maken dit voor u mogelijk. Tijdens het toernooi geven wij verschillende clinics om u  kennis te laten maken met deze mooie team sport.

Tijdens de clinic zult u op bootjes zoals u kunt zien op de foto een idee krijgen hoe mooi de sport kan zijn. Botsauto spelen op het water en dan nog met een bal gooien ook.  Klik hier of op de video knop voor een voorbeeld van de clinic, zoals u hem tegen zult komen in helmond.

De clinic is gratis. Het enige wat u hoeft mee te nemen zijn goede zin en kleren die nat mogen worden. Regenkleding is een pre, maar geen must.

De clinics zullen op meerdere tijdstippen plaatsvinden op zaterdag 14 april en 15 april, dus geef u voorkeur voor tijdstip aan bij het inschrijven voor de clinic en wij nemen contact met u op per mail om te bevestigen dat u voorkeur is gelukt.

Ben er snel bij want vol=vol.

Schrijf u nu in: