fbpx
Ga naar de inhoud

Het evenement bezoeken

Helmond International Tournament

Het Helmond International Tournament combineert topsport met Brabantse gezelligheid. En geeft u als het goed is een inkijk in een nieuwe en avontuurlijke sport. U kunt dan ook onder het genot van een hapje en een drankje uit de “food court” kijken naar de mooiste wedstrijden op Europees top niveau.

Op het toernooi zullen top club teams en sommige nationale teams de strijd met elkaar aangaan op de 9 velden die zullen verrijzen in ons Helmonds kanaal. Hiermee is het een internationaal top toernooi en een van de grootste in Europa.
Naast dit top niveau zal er op nog 4 niveaus competitie worden gespeeld en is er voor u de mogelijk om zelf of u eventuele kinderen de sport eens uit te proberen door middel van een clinic. Klik hier voor meer informatie

We hopen dan ook samen met u dit weekend tot een geweldig succes te maken en voor u en de deelnemers een fantastische ervaring. Hopelijk tot 14 of 15 april voor informatie over de locatie, of een plattegrond van de toernooilocatie, of het plannen van uw bezoek kijk dan hieronder.

Download u evenement plattegrond hier.


 

Locatie