fbpx
Ga naar de inhoud

Wildwater-kanokamp in Huningue

In oktober hebben we ons wildwater-herstkamp georganiseerd. Het is wederom een heel gezellig kamp geworden. We verbleven een paar dagen in twee stacaravans op camping de l’Ill is een camping in Mulhouse. We hebben drie dagen gevaren op de wildwaterbaan in Huningue. Een baan gelegen op het drielandenpunt in de nabijheid de van Basel. Een locatie waar je met mooi weer tevens de alpen in de verte kan zien.

Sommige jeugdleden kregen vooral een kick van “freestyle” kayakken; oftwel uitdagende moves maken in een golf of wals. Anderen jeugdleden hadden meer lol in uitdagende oefeningen om hun wildwatertechniek te verbeteren.  Ook voor de volwassenen bood de baan allerlei uitdagingen, wat tevens zorgde voor een enkele zwembeurt.  Verder ook dit jaar hadden twee zwanen de nodige interesse in ons als kayakker; welke eveneens goed bedreven zijn in surfen op een golfje.

Tijdens het kamp eten we gezamenlijk. Er wordt gekookt en we gingen uit eten. Het culinaire hoogstandje was het restaurant waar we onder meer een pizza kebab konden bestellen..

De gemoedelijke sfeer tijdens de kampen blijft aanstekelijk. Iedereen trekt met elkaar.  Veel humor aan tafel tijdens het populaire spelletje risk bij het veroveren van landen en het sluiten van bondjes met anderen tot in de late avonduren,

We kunnen weer terugkijken op een heel mooi kamp.