fbpx
Ga naar de inhoud

Helmond International Tournament 2022

In 2022 was de HIT terug van weggeweest. Na 2 HIT-loze jaren, vanwege bekende redenen, heeft het er dit jaar om gespannen. Net op tijd werd duidelijk dat de HIT plaats mocht vinden en met vereende krachten is wederom een fantastisch evenement neergezet.

Meer dan 80 teams uit een groot deel van Europa, verdeeld over 5 divisies mochten op 8 speelvelden minstens 8 wedstrijden spelen verdeeld over 3 dagen. De weersgoden waren ons goed gezind en trakteerden ons op 3 dagen zonneschijn. Met 5 teams was HWC goed vertegenwoordigd. We hebben mooie wedstrijden gezien en veel blije gezichten, soms ook iets minder blij als het spel even niet naar wens ging maar na de wedstrijd was dat gauw weer vergeten. Zelf heb ik voor het eerst in 6 jaar weer eens een toernooi gespeeld. Stijf onderaan geëindigd, maar dat geeft niet. We hebben ons weer vermaakt en daar gaat het om.

Vol vertrouwen kijken we weer uit naar een volgende editie!

HIT HWC – YouTube

Tags: