fbpx
Ga naar de inhoud

Zomerkamp 2021

Durance, Franse Alpen

Als ik terugdenk aan het kamp gaan er heel veel dingen door mijn hoofd heen. Op zomerkamp kan alles. We hebben canyoning gedaan, we hebben mountainkarten gedaan, we hebben geklommen en zo nog veel meer leuke activiteiten. Een en al gezelligheid en samen zijn we een grote familie. Het voelde echt als thuiskomen samen met HWC op vakantie.

Ook hebben we naast die leuke activiteiten en gezelligheid natuurlijk ook gevaren. Wat ik zelf nog een beetje spannend vond. Maar eenmaal toen ik in die boot zat vond ik het geweldig. Die adrenaline die door je lijft stroomt wanneer je door een golf heen gaat en gewoon samen met je vrienden en familie om dat te doen is gewoon geweldig. De begeleiding van de instructeurs zijn top en zo voelde ik me ook veilig op het water. Kortom met HWC is het gewoon altijd een groot feest en om dat te combineren met het kanoën erbij en de vakantie is gewoon top!! Voor mij was het een top week!

Alicia