fbpx
Ga naar de inhoud

Vlakwateropleiding

Starten vlakwater cursus

De versoepelingen houden tevens in dat we weer dingen kunnen gaan organiseren. De vlakwater cursus is er daar eentje van. Zoals sommigen zich wellicht nog kunnen herinneren hebben wij in 2019 een cursus gewonnen vanuit het WSV naar vrije keuze. Dit is een vlakwater cursus geworden.

De cursus zal gehouden worden verspreid over 3 zaterdagen. De data zijn 10 en 17 juli en 11 september. Het precieze programma is nog niet helemaal bekend en zal ook afgestemd worden op het niveau van de deelnemers, maar we gaan waarschijnlijk starten met een dag bij HWC, gevolgd door een dag op groter water (bijvoorbeeld Grevelingen) en misschien gaan we zelfs naar de zee.

Om een beeld te krijgen wie er allemaal mee wil doen met deze cursus vragen we jullie om je in te schrijven middels dit formulier. Doe dat svp voor 25 juni! Belangrijk om te weten is dat je alleen met een vlakwater kajak mee kunt doen aan deze cursus. Als je deze niet hebt, dan kunnen we deze beschikbaar maken via het WSV. Geef dit dan svp aan op het formulier.