fbpx
Ga naar de inhoud

Terugblik Kayak Experience 2020

Elk jaar organiseert HWC een kanocursus voor beginners of beter gezegd een kayak experience. Meer hieronder is te vinden onder kopje activiteiten en dan kayak experience. Ook nu hebben we een groep enthousiaste deelnemers kunnen leren hoe verslavend en mooi kanosport is.

Het is altijd handig om te kunnen kayakken. Zo kan je tijdens vakanties ontspannen genieten op stromend water want je kent inmiddels de techniek van rechtdoor varen, sturen en opkanten.

We kijken dankbaar terug op een zeer geslaagde periode. We zijn aangenaam verrast hoe goed vele deelnemers inmiddels kunnen varen, ook op wildwater. Daarnaast hebben deelnemers kunnen ervaren wat een ontzettend gezellige club HWC is. De foto’s bij dit bericht geven een goede impressie daarvan.