fbpx
Ga naar de inhoud

Eskimoteertraining

Aanstaande zondag is het zover!!! De eskimoteerlessen gaan beginnen. Excuses voor de late berichtgeving, maar… toch nog informatie vóór zondag.

Er is een indeling gemaakt met drie groepen:

Groep 1 om 13.00 u.:

Mayke, Manon, Monique P, Teun, Quint, Martijn B, Loek, Demi, Suus, Nina, Eef, Jelle

Groep 2 om 14.00 u.:

Angelique, Monique, Femke, Wendy,  Freek, Ivo, Martijn , Olaf, Daan, Emiel, Niels, Maimoende, Jelske, Jurre, Lise, Karlijn, Kasper

Groep 3 om 15.00 u.:

Maurice, Thijs, Stan, Cas, Nienke, Nadine, Guylian, Sven, Boaz, Thijs B, Jip

Mocht je wel mee willen doen, maar je naam er niet bij zien staan, neem dan even contact met mij op: sdetheije@yahoo.nl of via Whatsapp.

Iedereen zorgt zelf voor het vervoer van zijn kano, OP DE HEEN- EN TERUGWEG. Je kunt je boot mee laten nemen op de trailer, deze kun je dan om 12.00 u. komen opladen (ook al zit je in een latere groep). Degene die in de laatste groep zitten en hun boot op de trailer hebben liggen, zorgen ervoor dat de boten in de loods komen (al dan niet op de trailer).

Denk eraan dat je alle benodigde spullen meeneemt: kano, peddel, spatzeil, schoentjes, korte, broek, kanoshirt (kan ook zonder, maar zit niet echt prettig in een kano en spatzeil).

We zijn te gast in het zwembad, dat betekent dat we moeten zorgen dat we het zwembad en het water ook weer schoon achter laten. We moeten de kano’s goed schoon maken voordat ze het water in gaan en na afloop zorgt de laatste groep ervoor dat het zwembad ook weer helemaal schoon is.

BEKIJK ZONDAG VOOR VERTREK NOG ÉÉN KEER DE WEBSITE. MOGELIJK ZET IK ER NOG EXTRA INFORMATIE OP!

Tijdens de lessen kan er niet gezwommen worden, alleen van 13.00 u. tot 14.00 u. kunnen kinderen zwemmen in het diepe gedeelte. Tijdens de andere uren wordt daar kanopolo gespeeld en is het te gevaarlijk om te zwemmen. In het ondiepe kun je niet zwemmen, omdat daar les gegeven wordt.

 

Sanne.