fbpx
Ga naar de inhoud

Genneper Molen Kanoslalom Wedstrijd

De grootste en meest toegankelijke slalomwedstrijd van Nederland is zonder twijfel de Genneper Molen Wedstrijd in Eindhoven. Elk jaar in september wordt deze wedstrijd gehouden en dat al sinds 1970! De wedstrijd bestaat uit een parcours op licht stromend water, met als extra een glijgoot en de uitstroom achter de watermolen.

Twee van onze jeugdleden (Demi en Olaf) hebben in de jeugdklasse een medaille gewonnen. Tweede slalomwedstrijd van onze kanjers en nu allebei in de prijzen gevallen. Olaf zelfs 3e van Nederland. Jay is vijfde geworden. Dian is in haar klasse eerste geworden. Bij de heren is Jelle derde geworden en Koen vierde. Yoeri werd derde bij de junioren en was de snelste Nederlander in zijn klasse. En zonder meer leuk is dat er ook poloërs met deze wedstrijd meedoen in de funklasse. Stef en Gijs, absoluut top dat jullie hebben meegedaan,