Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerkamp

7 augustus 2017 - 11 augustus 2017

In 2017 wordt het zomerkamp in Italië gehouden en wel in de omgeving van Valsesia. Dit bergdal ligt in de Noord-Italiaanse regio Piëmont en door dit dal stroomt de Sesia.

De Sesia is een leuke rivier die bij voldoende water bijna volledige bevaarbaar is en stukken van wildwater-klasse 3 t/m 5 bevat. Door de lagere waterstand in de zomer valt die alles zo’n beetje een klasse lager uit (2 t/m 4).

Na wat zoekwerk en over en weer en sturen van e-mail berichten hebben we een camping gereserveerd in Campertogno. De camping heet ‘Il Gatto e la Volpe’, wat ‘De kat en de vos’ betekend. Op de website van de camping kunnen jullie al meer te weten komen: www.ilgattoelavolpe.it/index.php/en

Normaal gesproken heeft deze camping voor tenten geen elektriciteit, maar voor ons maken ze een uitzondering en op de prijzen krijgen we een korting van 10%, met dank aan de onderhandelingen van Mathé.

We krijgen een plek waar we met z’n allen bij elkaar kunnen staan, met tenten en caravans, dus het belooft weer gezellig te worden!

Op de club hangt al enige tijd een inschrijflijst. Als je overweegt om mee te gaan, zet dan zo snel mogelijk je naam op de lijst, dan weet we met hoeveel deelnemers we rekening moeten houden. Ook als je niet weet of je mee kan, vanwege bijvoorbeeld een vervoersprobleem, is het verstandig om je toch alvast in te schrijven, want kan kunnen anderen dit ook zien en wellicht heeft er iemand een plekje over voor je.

Er is een WhatsApp groep waarin de tot nu toe bekende deelnemers zitten, via de app-groep kan er over het zomerkamp gecommuniceerd worden. Zit je nog niet in deze groep en ben je van plan om mee te gaan, laat dit dan even weten aan Wouter Heesakkers.

Het aantal vaarleiders is dit jaar mogelijk beperkt, met als gevolg dat er minder of kortere stukken gevaren worden.

Maar hoe dan ook, we gaan er weer een gezellig kamp van maken!!

We verwachten alle deelnemers uiterlijk op 6 augustus op de camping, zodat we van maandag 7 t/m vrijdag 12 augustus kunnen varen.

Voor meer informatie kun je terecht bij Wouter Heesakkers

Gegevens

Begin:
7 augustus 2017
Einde:
11 augustus 2017
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Wouter H.