fbpx
Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerkamp

16 augustus 2021 - 20 augustus 2021

Inschrijving zomerkamp

Of we het zomerkamp wel of niet kunnen laten doorgaan is nog niet zeker. We weten nog niet wanneer welke landen op groen of geel gaan en onder welke voorwaarden er dan gereisd mag worden. Toch zijn we steeds positiever dat er een zomerkamp gaat komen.

Daarom is het nu tijd geworden om in te schrijven zodat we kunnen gaan rondkijken naar een camping. Vooralsnog blijft het voornemen om naar de Durance te gaan, maar we zullen pas een definitieve keuze maken als dat kan. Evt reserveringen bij een camping doen we dan ook onder voorbehoud. Hiervan worden jullie na inschrijving via whatsapp op de hoogte gehouden. De vaardagen zijn van 16 t/m 20 augustus

Let op: inschrijven is geopend t/m 31 mei!

Klik hier voor het inschrijfformulier

 

We zitten te denken aan een camping vlakbij de rivier de Durance: Camping du lac “les Iscles

Franse alpen
Het zonnige Frankrijk heeft een zeer gevarieerd natuurlandschap, veel pittoreske dorpjes met gezellige terrasjes en de mooie wildwaterrivieren. Het Franse Alpen gebied is een zeer interessante locatie voor de wildwaterkajakker. We dansen op de golven van de rivier de Durance en maneuvreren op haar zijbeken tussen de stenen door.

De rivieren
In één van de mooiste gebieden van Frankrijk stromen de Durance, Guil, Ubaye en nog meer schitterende rivieren. De Durance heeft een veelzijdig karakter. Rustige stukken worden afgewisseld met snel stromend water en hoge golven. We komen spectaculaire stuken wildwater tegen en veel leuke oefenplekjes. De smalle zijbeken in de bovenloop van de Durance hebben elk een eigen karakter en zijn een ware uitdaging.

 

Gegevens

Begin:
16 augustus 2021
Einde:
20 augustus 2021
Evenement Categorie:
Site:
http://campingdesiscles.fr/

Organisator

Kanokampcie

Locatie

Camping du lac “les Iscles” (Durance)
Base de Loisirs d
Eygliers, 05600 Frankrijk
+ Google Maps