Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagtocht Erft

14 juli 2019 @ 09:00 - 18:00

Op zondag 14 juli willen we weer eens een dagtocht organiseren naar de Erft voor alle leden.

Naast een gezellige dag is dit een mooie gelegenheid voor diegenen die op zomerkamp gaan of een tijdje niet gevaren hebben op stromend water, om weer even te oefenen. Of voor diegenen die de Kayak Experience gedaan hebben om de vaardigheden nog verder te vergroten.

We willen om 9:00 bij de club vertrekken, dus als je meegaat zorg dan dat je om 9:00 klaar staat bij de club met vaarspullen en boten geladen in en op de auto’s. Vervolgens rijden we naar de bekende startplaats aan de Burgweg bij de watermolen in Neuss. Na omrijden van de auto’s gaan we in groepen te water. Pauze houden we bij het walsje, en uitstappen doen we in de sporthaven langs de rijn.

Er zal tijdens de dag vaarbegeleiding aanwezig zijn dus iedereen, met veel of weinig ervaring, is welkom. In verband met het indelen van de groepen is inschrijven noodzakelijk. We gaan proberen om iedereen in een leuke groep naar eigen niveau in te delen. Mocht je zelfstandig in een groepje kunnen varen geeft dit dan svp aan dan houden we hier rekening mee.

Hopelijk tot 14 juli op de Erft!

Inschrijfformulier

In verband met het opstellen van een groepsindeling sluit de inschrijving op 7 juli

Gegevens

Datum:
14 juli 2019
Tijd:
09:00 - 18:00

Locatie

Erft
Burgweg 1
Neuss, 41472 Duitsland
+ Google Maps