Nieuws over eskimoteertraining

Aanstaande zondag is het zover!!! De eskimoteerlessen gaan beginnen. Excuses voor de late berichtgeving, maar…toch nog informatie vóór zondag.

LET OP!!! Het zwembad heeft zich vergist. Op 19 januari bleken ze een zwemwedstrijd te hebben. Hierdoor komt 19 januari te vervallen en gaan we in plaats daarvan op 26 januari eskimoteren.

Er is een indeling gemaakt met twee groepen:
Groep 1 om 13.00 u.: Wilco, Adriaan (niet-lid), Yart (niet-lid), Mirle (niet-lid), Quint, Thijn (niet-lid), Suus, Jay, Ernst, Nadine, Joris, Alicia, Ellis (niet-lid), Thijmen (niet-lid)
Groep 2 om 14.00 u.: Loek, Maurice, Monique, Kasper, Olaf, Angelique, Manon, Mayke, Nienke, Nina, Jelske, Albert, Gyllian

Mocht je wel mee willen doen, maar je naam er niet bij zien staan, neem dan even contact met mij op: sdetheije@yahoo.nl of via Whatsapp.

Iedereen zorgt zelf voor het vervoer van zijn kano, OP DE HEEN- EN TERUGWEG. Je kunt je boot mee laten nemen op de trailer, deze kun je dan om 12.00 u. komen opladen (ook al zit je in een latere groep) of je vraagt iemand om je boot op te laden. Degene die in de laatste groep zitten en hun boot op de trailer hebben liggen, zorgen ervoor dat de boten in de loods komen (al dan niet op de trailer).
Denk eraan dat je alle benodigde spullen meeneemt: kano, peddel, spatzeil, schoentjes, korte, broek, kanoshirt (kan ook zonder, maar zit niet echt prettig in een kano en spatzeil).

We zijn te gast in het zwembad, dat betekent dat we moeten zorgen dat we het zwembad en het water ook weer schoon achter laten. We moeten de kano’s goed schoon maken voordat ze het water in gaan en na afloop zorgt de laatste groep ervoor dat het zwembad ook weer helemaal schoon is.

BEKIJK ZONDAG VOOR VERTREK NOG ÉÉN KEER DE WEBSITE.

MOGELIJK ZET IK ER NOG EXTRA INFORMATIE OP!

Tijdens de lessen kan er in het diepe gedeelte gezwommen worden.

In het ondiepe kun je niet zwemmen, omdat daar les gegeven wordt.