Nieuwe bestelronde voor clubkleding

Nieuwe bestelronde voor clubkleding

In het voorjaar van 2018 hebben we als “HWC de Helmvaarders” de eerste keer clubkleding aangeschaft. Dit met als doel een eenheid uit te stralen tijdens wedstrijden en toernooien. Daarbij maken we meteen reclame voor onze club.

Nu is dit al meer dan een jaar geleden en gaan we als club voor de 2e keer deze aanschaf organiseren. Naar alle waarschijnlijkheid zijn er nieuwe leden die ook clubkleding willen of zijn er bestaande leden die nog iets te kort komen. Dan is dit het moment.

We regelen dit vanuit de club omdat dan de kosten voor het drukken van het logo goedkoper wordt. Het is namelijk, hoe meer kledingstukken er gekocht worden, des te goedkoper wordt het logo bedrukken.  Om een idee te geven. Als wij 20 stuks kleding kopen zijn de drukkosten per kledingstuk ongeveer €10, – welke bij de prijs van het kledingstuk worden opgeteld. Deze kledingstukken (zonder logo) worden aan ons als club met 25% korting verkocht. Dus hoe meer kledingstukken er gekocht worden, hoe goedkoper het wordt.  Verder zijn alle kledingstukken zowel in dames als in herenmodel te bestellen.

Kosten van de kledingstukken zonder bedrukking zijn.

–          T-shirt                                            per stuk €21.75

–          Sweater zonder rits                     per stuk €30, –

–          Hoodie met rist en capuchon    per stuk €37,50

–          Jack                                                 per stuk €37,50

Omdat er ook vraag naar bijpassende trainingsbroeken is, zitten deze ook voortaan in het assortiment. Ze hebben geen logo bedrukking. De kosten van een broek zijn €30,-

Om ervoor te zorgen dat je de juiste maat hebt, organiseren we pas sessies op de club. En wel op maandag 17 juni, woensdag 19 juni, maandag 24 juni en woensdag 26 juni van 18.45-21.30

Daarna gaan we de balans op maken hoeveel kledingstukken er besteld zijn en kunnen we pas zeggen wat de uiteindelijke kosten zijn. (dit ivm de drukkosten zoals hierboven uitgelegd.)

Wil je clubkleding, meld je op de bovenstaande data bij François of Mayke, pas de kleding en geef deze aan hen door.

Naar verwachting zit er een levertijd van 14 werkdagen op deze kleding. Je krijgt hiervan een berichtje van de club. Daarna moet je zelf de kleding afhalen bij Intersport Gunneman, Steenweg 18, 5707 CG, Helmond. De kleding kan daar meteen afgerekend worden.

Hieronder zie je voorbeelden van de kledingstukken (helaas geen voorbeeld van de broeken)

Reageren is niet mogelijk.